Successos

Corredisses i busos plens a les estacions d’FGC a Sant Boi de Llobregat

Els passatgers entomen els canvis amb comprensió mentre la companyia treballa per retirar els combois accidentats

Les estacions d’FGC a Sant Boi de Llobregat han estat aquest dimarts un formiguer de passatgers corrents per agafar els busos del dispositiu especial per carretera. La companyia ferroviària ha desplegat un transport alternatiu per connectar les estacions de Sant Boi i Molí Nou, ja que aquest tram continua tallat per les tasques de retirada dels dos trens que van xocar ahir a la tarda. Els passatgers han corregut per agafar els autobusos pel temor a fer tard al seu destí, i la majoria s’han mostrat comprensius amb la situació. “La rutina s’ha vist alterada però no hi podem fer més”, explicaven alguns usuaris. Al seu torn, els operaris d’FGC treballen a les vies per restablir el servei “el més aviat possible”.

Després de l’accident, en un primer moment Ferrocarrils va habilitar un dispositiu de transport alternatiu per carretera entre les estacions de Cornellà Riera i Colònia Güell. Amb el pas de les hores, però, el servei s’ha ajustat i aquest dimarts els passatgers només han de fer amb bus el trajecte entre dues estacions: Sant Boi i Molí Nou.

Al costat de la cèntrica estació de Sant Boi, nombrosos busos traslladen els passatgers provinents de Molí Nou en direcció Barcelona. A pocs metres, diversos combois esperen els passatgers que circulen cap a Martorell. La novetat i incertesa de la situació, ha dut molts usuaris a sortir corrents de l’estació per accedir als autobusos, amb el temor a perdre més temps del previst.

Els passatgers consultats per l’ACN s’han mostrat comprensius amb l’excepcionalitat del dispositiu desplegat amb motiu de l’accident. “Segurament arribaré més tard a la feina, però suposo que el meu cap ho entendrà”, explicava una usuària que viatjava fins a Sant Vicenç dels Horts per anar a treballar. A la vora, un altre passatger apuntava que el servei amb bus “és una mica complicat”. En tots els casos, els usuaris confiaven que el servei de tren “es restableixi aviat”.

En un dels autobusos del transport alternatiu, un usuari relatava que habitualment cada tarda agafa el comboi que ahir es va accidentar, tot i que aquest dilluns no ho va fer per motius personals. “Cada dia veig el tren de mercaderies amb què va haver el xoc, i sempre penso que va a tot drap”, es lamentava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia