Successos

Onze anys de presó pel segrest de l’exparella

L’Audiència ha considerat provat també que l’home, de 56 anys, va endur-se per la força la seva víctima fins a Mollet del Vallès i la va violar en un descampat

L’Audiència de Girona ha condemnat Abderrahmame el Bzyouy, que està en presó preventiva des del 26 de gener del 2020, com a autor d’un delicte d’agressió sexual amb penetració, d’un delicte de detenció il·legal i de maltractament en l’àmbit de la violència de gènere amb la concurrència en els dos primers delictes de l’agreujant de parentiu i li imposa 11 anys de presó i 5 anys de llibertat vigilada.

Segons exposa la sentència, en informació oferta per ACN, l’acusat va anar a buscar la víctima amb cotxe per tornar-li algunes pertinences i anar a menjar plegats. La noia va pujar al cotxe, acompanyada d’una amiga: “Després de deixar-la a la feina, situada a Salt mateix, van continuar el trajecte tots dos sols”.L’home va continuar la marxa. Pel camí es va aturar a posar benzina però va deixar la víctima tancada al vehicle per evitar que pogués fugir o demanar ajuda. Finalment, van arribar a una mena de pàrquing de Mollet del Vallès. L’acusat va aparcar el vehicle i li va proposar mantenir relacions sexuals, però ella s’hi va negar.

Causar temor

Segons la sentència, amb la intenció de “causar temor” en la noia i “doblegar la seva voluntat”, va amenaçar de matar-la si no accedia a tenir sexe. La víctima, espantada, va obrir la porta del cotxe i va sortir corrents però el processat la va atrapar, la va fer caure a terra, la va colpejar i la agafar pel coll perquè no cridés. Després, la va obligar a entrar al cotxe i la va violar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia