Successos

Una conductora fa una volta de campana a Blanes i dona positiu al control d’alcoholèmia

Va donar una taxa de 0,56 i la Policia Local la va denunciar

CPolicia Local de Blanes (Selva), Bombers i SEM han intervingut aquest diumenge en un accident aparatós que ha tingut lloc a les set del matí d’aquest diumenge. Segons informa l’ajuntament, la Policia Local va rebre l’avís d’un sinistre a la GI-682, a la carretera d’accés a la Costa Brava i sota el pont que hi ha al barri de Mas Borinot. Quan van arribar allà, van veure que un turisme havia donat una volta de campana abans de quedar aturat. Els agents van comprovar que la conductora estava desorientada però no tenia ferides greus aparents. La conductora va donar un resultat finals de 0,56 al control d’alcoholèmia i la Policia Local l’ha denunciat.

La Policia també va comprovar que a conseqüència de l’impacte del vehicle una pilona new jersey de protecció va quedar malmesa, sobresortint una vareta metàl·lica d’uns 15 centímetres que pot suposar un perill per als conductors de motocicletes i per als vianants. Per això, han donat avís al Servei Territorial de Conservació de Carreteres perquè en gestionin la retirada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia