Punt divers

Mor un pagès en quedar atrapat sota el seu tractor

Aquest és el sisè pagès que mor en accident laboral a les terres lleidetanes des del mes de gener passat

Un pagès veí de Corbins va morir ahir a la nit al quedar atrapat sota del seu tractor, han confirmat avui a EFE els Mossos d'Esquadra. L'accident laboral es va produir passades les 21:00 hores quan, per causes desconegudes, va bolcar el tractor i va aixafar el pagès, José V.S., de 52 anys.

Aquest és el sisè pagès que mor en accident laboral a les terres lleidatanes des del gener, segons que ha explicat avui el coordinador d'Unió de Pagesos (UP) a Lleida, Josep Lluís Huguet. El coordinador d'UP a Lleida assegura que el sindicat agrari insisteix constantment als pagesos en que utilitzin l'arc antibolcada.

"La majoria dels tractors el tenen, és obligatori portar-lo, però molts no l'utilitzen i l'arc és per a nosaltres, els pagesos, com el cinturó de seguretat per als que van en cotxe" ha afegit Huguet. El sindicalista afirma que des de l'administració "s'han fet campanyes per modernitzar tractors que han inclòs subvencions perquè tots els tractors portin l'arc".

Unió de Pagesos ha treballat per incrementar la seguretat des de la fundació Lluís Nomen, que té el nom d'un sindicalista que va morir atrapat sota del seu tractor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.