Successos

estats units

Biden visitarà Uvalde diumenge per acompanyar les famílies de les víctimes

Serà la segona visita d’aquest tipus en menys de dues setmanes després de la que va fer a Búfal

El president dels Estats Units, Joe Biden, viatjarà al costat de la seva esposa diumenge que ve a la localitat texana d’Uvalde, escenari de la massacre del passat dimarts en la qual un jove va matar a 19 nens i dues mestres en una escola de primària.

La Casa Blanca ha informat en un comunicat del viatge de Joe i Jill Biden el diumenge per a “compartir el duel amb aquesta comunitat que ha perdut 21 vides en l’horrible tiroteig a una escola”.

Biden ja va anunciar aquest dimecres que acudiria a Texas per a acompanyar a les famílies de les víctimes d’Uvalde i “amb sort oferir una mica de consol a una comunitat commocionada, dolguda i traumatitzada”.

Des del moment d’aquesta tragèdia el president estatunidenc ha insistit en la necessitat d’aprovar lleis per a reforçar el control sobre l’ús d’armes de foc.

També ha insistit en la necessitat d’enfrontar-se al “lobby” de les armes.

La visita del president estatunidenc es produirà cinc dies després d’aquesta massacre ocorreguda dimarts passat, quan un jove de 18 anys va irrompre a l’escola Robb Elementary, es va atrinxerar en una classe i va disparar contra tots els que en ella es trobaven, matant a 19 alumnes i a dues mestres.

Serà la segona visita d’aquest tipus que el president fa en menys de dues setmanes, després de viatjar a Búfal (Nova York) el passat 17 de maig per a acompanyar als familiars de les víctimes del tiroteig a una botiga de la ciutat on un supremacista blanc va matar a deu persones, la majoria de raça negra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia