Successos

JUDICIAL

Els amics del turista italià mort a Lloret diuen que la coça va ser “violentíssima”

Asseguren al judici que la víctima no va tenir cap possibilitat de defensar-se i que ja no va recuperar la consciència

Primer dia de judici a l’Audiència de Girona dels acusats pel crim d’un jove turista italià a una discoteca de Lloret de Mar. El judici, que es fa a la secció quarta de l’Audiència de Girona amb jurat popular, asseu al banc dels acusats el suposat autor material del crim, que s’enfronta a 24 anys de presó per assassinat, i un amic seu per a qui dues de les acusacions demanen fins a 15 anys de presó perquè sostenen que va ser còmplice, tot i que la fiscalia i l’altra acusació creuen que no va tenir res a veure amb els fets.

Les declaracions dels testimonis han començat amb els amics de la víctima, mort a la discoteca St. Trop de Lloret de Mar la matinada del 12 d’agost del 2017. En el seu relat, tots els amics han coincidit a dir que no hi va haver cap conflicte previ ni cap discussió. Es van adonar que passava alguna cosa quan van veure el principal acusat empentant la víctima i propinant-li un o dos cops de puny a la cara. Segons han relatat, arran d’aquesta agressió el jove va caure a terra i va ser aquí on el processat li va clavar la puntada de peu al cap. Els amics que ho van veure, han descrit la coça com a “violentíssima”, feta amb l’objectiu de “fer el màxim mal possible” i, fins i tot, “mortal”: “Va ser amb una força inusitada”. També apunten que creuen que va ser un cop de peu “professional” o almenys d’algú que “sabia com s’havia de donar una coça així”. Els amics subratllen que la víctima no es va poder defensar perquè havia quedat mig estabornit pels cops de puny: “No va tenir temps d’aixecar-se ni de cobrir-se la cara”.

Els testimonis, però, no es posen d’acord amb la intervenció de l’altre acusat, que la família de la víctima i la Fecasarm creuen que es va dedicar a evitar que auxiliessin el jove. Només un d’ells avala aquesta tesi i creu que va allunyar la resta de persones formant un cercle per deixar “via lliure” a l’altre acusat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia