Successos

Acusat de nou a Lloret per presumpta violació

Els Mossos van detenir divendres un jove de 29 anys acusat d’abusar sexualment d’una turista a la platja de Lloret de Mar. Ahir va quedar en llibertat, però amb mesures cautelars. Es tracta de la mateixa persona que, fa pocs dies, l’Audiència va jutjar –i va absoldre– per haver violat suposadament una altra noia el 2020.

En aquest nou cas, s’investiga si per aconseguir doblegar la voluntat de la víctima s’hauria valgut de la submissió química. Els fets van passar dimarts a la matinada quan els joves, que s’havien conegut poques hores abans, van anar junts a la sorra. Allà, segons la turista, el noi li va oferir una cigarreta. Després de fumar-la, la jove es va trobar malament. Tan sols recorda que el noi va començar a fer-li tocaments. A partir d’aquí, ja no recorda res més fins que es va despertar mig nua a la platja. La policia va portar la noia a l’hospital de Calella perquè els metges li fessin una exploració i posteriorment la turista va presentar denúncia als jutjats. Divendres, els Mossos van detenir el presumpte agressor, a qui s’acusa d’un delicte d’abusos sexuals. La investigació està oberta, pendent de l’anàlisi de toxicologia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia