Successos

Detenen un home atrinxerat amb els fills a Banyoles

Els Mossos d’Esquadra, amb suport de la Policia Local banyolina, l’han detingut quan ha acabat desisitint, hora i mitja després

Un dispositiu conjunt de Mossos i la Policia Local de Banyoles ha detingut un home que s’havia atrinxerat aquest matí en un domicili del carrer Coromina, tancat en una habitació. L’avís, cap a les 10 del matí, l’ha donat la dona, que era al pis amb dos menors i un gos, després que l’home irrompés a l’habitatge, “molt exaltat”, segons relaten fonts policials, que l’han sotmès a controls per determinar si havia consumit alcohol o substàncies estupefaents.

Tancat en una habitació, on havia travat la porta, l’home ha llançat durant una hora i mitja lleixiu, salfumant i objectes contundents –com ara una tauleta de nit– contra els agents que des del carrer intentaven fer de mitjancers perquè deposés l’agressivitat i les amenaces que se suïcidaria. Els Mossos d’Esquadra havien mobilitzat efectius dels ARRO i els serveis de mediació, fins que l’individu ha acabat baixant. Els agents dels Mossos, aleshores, l’han detingut i traslladat a la comissaria conjunta de Banyoles, acusat de desobediència i atemptat a l’autoritat. L’home presentava lesions al canell dret, que la policia atribueix a un intent d’autolesionar-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia