Successos

Un accident amb quatre turismes implicats dificulta l’accés a Barcelona des del Vallès

Dos conductors han mort avui en dos accidents a Collbató i Artesa de Lleida

Un accident múltiple a l’accés a Barcelona des del Vallès complica l’entrada a la ciutat aquest diumenge al vespre i provoca cues tant a la C-58 com a la C-33. La topada entre almenys quatre turismes s’ha produït a l’altura dels barris de Torre Baró i Vallbona, on conflueixen aquestes dues vies, i fa que només hi hagi un carril obert per entrar a la capital catalana. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha informat que ha activat set unitats terrestres arran de l’accident. Sobre les 8 del vespre els Mossos han informat que ja només quedava un carril tancat al trànsit i que la situació s’anava normalitzant. S’han arribat a formar cues de 2 km en la C-58 i de 3 km en la C-33.

Dos morts avui

Dos conductors de turismes han perdut la vida avui en dos accidents de trànsit, a Artesa de Lleida i a Collbató. Amb aquestes dues, el nombre de víctimes mortals d’accidents en via interurbana arriba als 102 aquest any 2022. La número 100 va ser un conductor que va morir en un xoc frontal a La Tallada d’Empordà, divendres.

El conductor d’un turisme ha mort aquest diumenge per una sortida de via al lateral de l’A-2 al seu pas per Collbató (Baix Llobregat). Per causes que encara s’estan investigant, el vehicle ha sortit de la via al punt quilomètric 573,2 de l’autovia. Segons el Servei Català de Trànsit, l’avís de l’accident s’ha rebut a 1/4 de 5 de la tarda i s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per atendre’l. S’han produït retencions perquè ha calgut tallar un carril al trànsit.

L’altre conductor mort l’ha localitzat un ciclista quan passaven minuts d’1/4 de 3 de la tarda a Artesa de Lleida (Segrià). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’accident ha tingut lloc en un camí asfaltat a tocar de la C-1412b per causes que encara s’estan investigant. El conductor ha aparegut mort al costat del vehicle accidentat i ha estat identificat com un veí de Puigverd de 73 anys. Els serveis d’emergències han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia