Successos

Mor l’home apunyalat al coll amb un matxet en ple carrer a Verges

Els Mossos han pogut detenir l’agressor, que té 56 anys, aquesta mateixa matinada a l’interior del seu domicili

Un home n’ha apunyalat un altre al coll amb un matxet durant una discussió en ple carrer a Verges (Baix Empordà) i l’ha deixat ferit crític. El ferit, de 44 anys, ha mort aquest dissabte a la tarda a l’hospital Josep Trueta de Girona. Els fets han tingut lloc pels voltants de tres quarts de tres de la matinada al carrer Baix Empordà. Segons han informat els Mossos, la víctima ha intentat intercedir per posar pau quan l’agressor ha creat problemes en un restaurant i el detingut ha acabat clavant-li el matxet al coll.

Els Mossos d’Esquadra han pogut detenir l’agressor una hora i mitja més tard a l’interior del seu domicili, on encara portava posada la roba tacada de sang. La policia també ha trobat l’arma amb què ha intentat tallar el coll a la víctima amagada dins un test del carrer. L’agressor l’hauria llançada allà quan caminava cap al seu domicili.

Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de tres de la matinada. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’apunyalament a través del 112, quan una testimoni que es trobava al restaurant –situat al peu de la carretera– els ha trucat per dir-los que l’agressor havia apunyalat la víctima al coll.

Abans, l’home, que és veí del poble i té 56 anys, ja havia tingut problemes a l’interior del local. La víctima havia intercedit per intentar posar pau i l’agressor s’ha encarat amb ell a fora del restaurant i ha acabat tallant-li el coll amb el matxet quan ha tornat a l’establiment.

L’apunyalament ha tingut lloc en plena via pública, al carrer Baix Empordà de la població. Després de rebre la ganivetada al coll, la víctima ha creuat la carretera i ha quedat estesa al terra davant del restaurant.

Arran de l’agressió, l’home ha quedat en estat crític. Se l’ha traslladat d’urgència fins a l’hospital Josep Trueta de Girona, on ha hagut de ser intervingut al quiròfan arran de la gravetat de les lesions. Des d’aleshores, es trobava en estat crític i amb pronòstic reservat. Aquesta tarda, però, l’home ha mort al Trueta.

Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació i estan parlant amb diversos testimonis dels fets. A partir d’ara, però, el cas ja s’investiga com un crim. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra de Girona ha assumit la investigació i s’espera que el detingut passi a disposició judicial les properes hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia