Successos

Detingut el taxista del vehicle del que va saltar un jove que va resultar ferit

El taxista està acusat d’un delicte de lesions per no haver aturat el cotxe durant una disputa amb el client

Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte al districte barceloní de Nou Barris

Els Mossos d’Esquadra han detingut un taxista de Barcelona acusat d’un delicte de lesions, després que un jove, qui suposadament no hauria volgut pagar el trajecte realitzat, saltés del seu vehicle en marxa. L’home va quedar ferit de gravetat. Segons han informat a Efe fonts dels Mossos d’Esquadra, l’incident entre el taxista detingut i el client es va produir la matinada del passat dissabte a la Via Favència del districte de Nou Barris de Barcelona.

La disputa entre tots dos, segons les fonts policials, s’hauria produït després que el jove es negués presumptament a pagar el trajecte realitzat i intentés abandonar el taxi, que es trobava parat en aquells moments.

Les indagacions apunten a què el taxista, per evitar que el client abandonés el vehicle sense pagar, hauria arrencat el taxi de nou. No obstant això, el jove va saltar del vehicle en marxa, i va resultar ferit. El taxista detingut està acusat d’un delicte de lesions doloses, en no haver aturat el cotxe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia