Successos

Un detingut per la mort d’una noia a Campdevànol

Un home va ser detingut ahir al vespre pels Mossos d’Esquadra amb relació a la mort d’una noia a Campdevànol. La víctima, una jove de 21 anys de nacionalitat espanyola, era la parella de la persona arrestada. La detenció es va produir poques hores després que es localitzés el cos sense vida de la víctima, a primera hora de la tarda, en un pis del carrer Puntarró de Campdevànol on vivia amb la seva parella.

La policia va rebre l’avís d’uns veïns aproximadament a dos quarts de tres i seguidament es van traslladar al domicili tant agents dels Mossos com els serveis d’emergències mèdiques i, posteriorment, l’equip forense i la comitiva judicial. A conseqüència de les primeres actuacions, els agents van dur la parella de la noia a la comissaria dels Mossos de Ripoll, on al cap d’una estona se li va comunicar que estava detingut. Algunes fonts van indicar que l’home tenia antecedents delictius. La investigació l’està portant la divisió d’investigació criminal (DIC) de la regió policial de Girona. El jutge instructor va dictar el secret de les actuacions.

El fet que s’hagi detingut la parella de la víctima indica que es tracta d’un cas de violència de gènere. Els serveis d’atenció social no havien atès mai aquesta noia per aquesta raó, segons va informar el portal Ripollesdigital.cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia