Successos

La policia de Tossa diu que no farà hores extres en senyal de protesta

Critiquen que l’Ajuntament fes públic el cas de sis agents expedientats per haver colpejat un home begut al juliol

La Policia Local de Tossa de Mar ha decidit no fer hores extres en protesta per la manera com l’Ajuntament va fer públic el cas dels sis agents expedientats. El portaveu del sindicat CSIF a Girona, Rafa Sánchez, explica que la decisió s’ha pres en assemblea i que es farà efectiva a partir de dilluns. El sindicat critica que el consistori emetés un comunicat en què explicava que s’havia obert un expedient disciplinari als sis policies i que els fets s’havien posat en coneixement de la justícia. “És inaudit que faci un comunicat oficial, oblidant-se del principi de presumpció d’innocència i deixant aquests agents com a culpables davant la societat abans de ser jutjats”, critica el CSIF.

Divendres passat, l’Ajuntament de Tossa va anunciar que havia obert l’expedient disciplinari arran d’una intervenció del juliol i d’unes imatges aportades per un ciutadà en què es veia com els agents estarien colpejant un home que anava begut. El consistori hi afegia que, “davant la gravetat dels fets”, aquest material també s’havia tramès a la justícia. L’Ajuntament també deia que tant el consistori com la Policia Local lamentaven la situació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia