Successos

SOCIETAT

Quinze morts i vint-i-quatre ferits per un tiroteig en una escola dels Urals

S’especula que el jove assaltant, que s’ha suïcidat, duia una esvàstica

L'agressor, de 34 anys, és un exalumne amb problemes mentals

  • Una vista de la ciutat d’Izhevsk VYACHESLAV BUKHAROV.
  • VÍDEO: Imatges difoses pels mitjans russos

Almenys quinze persones han mort i 24 més han resultat ferides en un tiroteig en una escola d’Ijevsk, ciutat al peu dels Urals, segons ha informat avui l’oficina del Ministeri de l’Interior a la regió. D’acord amb les primeres informacions, entre les víctimes mortals hi ha set nens, i entre els adults hi ha 2 professors i 2 guàrdies de seguretat.

El cap de la capital de la república russa d’Udmúrtia, Alexandr Bretxalov, ha escrit a Telegran que havia passat “una tragèdia a Izhevsk, a l’escola número 88”.

L'autor del tiroteig, que va ocórrer a l'escola 88 d’Izhevsk, ha estatb identificat com Artiom Kazántsev, de 34 anys, i graduat en el mateix centre educatiu. "Coneixem el nom de l'home que ha fet això. És Artiom Kazántsev, un habitant d’Izhevsk, que estava en el registre de pacients d'un psiquiàtric.

L'atacant, que s'ha suïcidat, portava una samarreta amb simbologia nazi, segons es desprèn de les imatges del lloc difoses pel Comitè d'Instrucció.

Segons les autoritats, estava armat amb dues pistoles d'aire comprimit reconvertides per a disparar amb munició letal. En els carregadors de la pistola, les fotos de la qual van ser publicades en xarxes socials, es pot llegir la paraula "odi" escrita amb pintura vermella. Els investigadors russos han practicat un registre en el domicili del tirador per a recaptar més informació sobre els detalls de la tragèdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia