Successos

Detenció prorrogada als arrestats de Santa Coloma

El jutjat no descarta obrir noves diligències per aclarir els fets

El jutge de guàrdia de Santa Coloma de Farners va autoritzar ahir allargar, per si cal practicar noves diligencies, la detenció dels tres arrestats per l’apunyalament a un jove, dissabte a la matinada a la capital de la Selva, que s’investiga com un delicte d’odi i d’homicidi en grau de temptativa. La víctima és un jove de 25 anys d’Arbúcies, de pares senegalesos. Els detinguts se’ls relaciona amb grups d’ideologia nazi. Un d’ells és un ultra espanyolista conegut per nombrosos incidents.

L’alcalde de Santa Coloma de Farners, Joan Martí, va anunciar que es posarà en contacte amb el seu homòleg d’Arbúcies i amb l’Associació Catalana de Municipis per fer una reflexió de fons de forma conjunta davant d’una problemàtica que, segons ell, és general arreu.

Martí hi va afegir que els ajuntaments són els responsables de l’ordre públic, però no tenen ni les eines ni els recursos que els calen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia