Successos

Un mort i tres ferits en un tiroteig en una discoteca de Fuenlabrada (Madrid)

La víctima mortal és un jove de 21 anys

Dos nois de 18 anys i un home de 31 han estat traslladats l’hospital amb ferides de diversa consideració

Un jove de 21 anys ha mort i tres persones més han resultat ferides en un tiroteig aquest dilluns al costat d’un discoteca de Fuenlabrada.

El succés s’ha produït cap a un quart de set del matí al número 95 del carrer de Luis Sauquillo de la localitat madrilenya, segons ha informat el servei d’emergències 112 de la Comunitat de Madrid.

Agents de les policies estatal i Local i diverses unitats del servei d’emergències Summa s’han desplaçat fins al lloc. Els sanitaris han intentat reanimar la víctima durant quaranta-cinc minuts, però finalment ha mort. Quan hi han arribat el jove patia una aturada cardiorespiratòria i presentava una ferida d’arma de foc i una altra incisa, totes dues al cap.

Dos joves més, tots dos de 18 anys, han resultat ferits. Un per arma de foc en un braç i contusió al cap i ha estat evacuat a l’hospital d’Alcorcón. L’altre ha patit talls al cap i a la mà i ha estat traslladat en estat lleu a l’hospital de Fuenlabrada.

Un home de 31 anys ha resultat ferit per arma de foc a l’espatlla i ha estat portat en estat moderat a l’hospital 12 d’Octubre de Madrid.

La Policia Nacional espanyola investiga les circumstàncies d’aquest succés i treballa per detenir els autors.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia