Successos

Desapareix un altre jugador de rugbi a Barcelona

Troben sa i estalvi un ecologista desaparegut dissabte al Bages

Levi Simeon Davis, un jugador de rugbi anglès, molt popular per la seva participació en programes de televisió, ha desaparegut a Barcelona, segons ha publicat el seu antic club Bath Rugby, que ha demanat ajuda ciutadana a través de les xarxes socials. El darrer cop que se’l va veure va ser el 29 d’octubre al The Old Irish Pub de la Rambla.

Es dona la circumstància que el mes passat va desaparèixer a Barcelona un altre jugador de rugbi, Hiam Hampson, que després d’uns dies de recerca va ser trobat mort dins del Teatre Apolo. Tot sembla indicar que va caure accidentalment des d’una alçada de 14 metres a un celobert.

D’altra banda, ahir va ser trobat sa i estalvi Alan Olmedo, 21 anys, veí de Sant Juan de Vilatorrada, estudiant de biologia de la UAB, molt compromès amb l’ecologisme i la recuperació de boscos, que estava en parador desconegut des del dissabte 5 de novembre. El va trobar la policia de Sant Joan als boscos de Collbaix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia