Successos

Dos detinguts per la mort a punyalades d’un home en una barallada a Mollerussa

Els agressors són un pare i un fill de 62 i 36 anys

Els fets han passat aquest dimecres a la nit en un bar al passeig Compositor Beethoven

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 62 i 36 anys, pare i fill, per l’homicidi d’un altre home, de 35 anys, a conseqüència de les ferides que va patir durant una baralla tumultuària amb armes blanques que va tenir lloc aquest dimecres a la nit en un bar de Mollerusa (Pla d’Urgell).

Segons han informat els Mossos, els fets es van iniciar cap a les nou de la nit en un bar del Passeig del Compositor Beethoven quan dos grups de persones enemistades es van enredar en una baralla en la qual es van utilitzar armes blanques.

Durant la baralla va resultar malferit un home que va rebre una ganivetada a l’abdomen, a conseqüència de la qual va morir, malgrat els esforços dels sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que van acudir al lloc i que van intentar salvar-li la vida.

Dues persones més també van patir lesions durant la baralla, en un cas de caràcter lleu i en l’altre de més gravetat, per la qual cosa va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Segons ha pogut saber l’ACN, ha estat la mateixa víctima qui, encara conscient, va explicar als agents de la policia local que van acudir fins al lloc quines havien estat les persones que l’havien atacat.

Els Mossos van detenir en el mateix lloc dels fets a un dels presumptes autors de l’homicidi i de les lesions, i posteriorment al segon d’ells, i tots dos van ser traslladats a la comissària del cos policial a Lleida.

Tots els implicats en la baralla, amb vincles familiars entre ells, vivien a Mollerussa i en altres poblacions de la comarca lleidatana del Pla d’Urgell.

L’Àrea de Recerca dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de les investigacions per aquest crim.

Els detinguts passaran els propers dies a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia