Successos

estat espanyol

Mor un menor de 15 anys tirotejat a Madrid

Hi ha un altre jove de 21 anys ferit també de bala

Podria tractar-se d’un nou incident entre bandes

El crim seria el cinquè d’aquest tipus a la capital espanyola aquest any

Un adolescent de 15 anys va morir diumenge al vespre ser tirotejat a Madrid, en un probable nou incident entre bandes en el qual un jove de 21 anys va resultar greument ferit de bala, segons fons de la investigació.

L’assassinat va tenir lloc al voltant d’un quart de dotze de la nit de diumenge, en el parc infantil del carrer Angosta del districte madrileny de Villaverde.

Quan els efectius dels d’emergències sanitàries i protecció civil van atendre en el lloc dels fets, els facultatius van intentar reanimar sense èxit el menor de 15 anys que tenia dos impactes de bala al pit. L’altre jove, el de 21 anys, va ser traslladat a l’hospital en estat greu. Va rebre un tret a l’abdomen.

El jove assassinat vivia prop del lloc de l’incident. Els seus pares van baixar al parc, alertats pels veïns i van haver de rebre assistència psicològica per part dels metges del servei d’emergència. També un testimoni del tiroteig va necessitar atenció psicològica.

La policia s’ha fet càrrec de la investigació. En cas de confirmar les investigacions que es tracta d’un nou incident entre bandes, seria el cinquè assassinat d’aquest tipus perpetrat a la Comunitat de Madrid aquest any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia