Successos

Un mort i un ferit greu en un accident entre dos cotxes a la carretera L-311 a Cervera

El sinistre ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa

Una persona ha mort i una altra ha quedat amb ferides de gravetat en un xoc aquest dimarts entre dos turismes a l’L-311 al terme municipal de Cervera. Segons els Mossos d’Esquadra, l’avís de l’accident ha tingut lloc quan passaven set minuts de les vuit del matí al quilòmetre 2,9 entre la capital de la Segarra i Tarroja. D’acord amb el Servei Català de Trànsit (SCT), els dos vehicles han xocat fronto-lateralment i un dels conductors ha mort mentre que l’altre ha quedat ferit greu. A causa del sinistre ha calgut tallar la via en els dos sentits de la marxa, s’han activat quatre patrulles dels Mossos, cinc dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del SEM. Les causes de l’accident encara s’estan investigant.

Amb aquesta víctima, són 12 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals del SCT.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia