Successos

ESTATS UNITS

Detenen un home a Miami per decapitar una serp d’una mossegada

L’individu, de 32 anys, afronta càrrecs per crueltat animal amb intenció de matar, detenció il·legal i resistència a l’autoritat

Està detingut sota una fiança de 15.000 dòlars

Un individu de 32 anys identificat com a Kevin Justin Mayorga, de la localitat de Cutler Bay, al sud de Miami (Florida, EUA), s’enfronta a diversos càrrecs després que la policia l’hagi detingut per decapitar amb les seves pròpies dents una serp utilitzada com a mascota durant una disputa domèstica amb la seva parella.

L’home ha estat arrestat després que agents de la Policia de Miami-Dade anessin al complex d’apartaments Saga Bay Gardens després de rebre informació sobre un aldarull i descobrissin que ha decapitat la serp, una pitó reial.

L’informe policial assenyala que els agents, en entrar a la residència, han trobat Kevin Justin Mayorga intentant retenir la seva parella, per la qual cosa, després de rebre una advertència, han intentat reduir-ho però s’hi ha oposat amb violència.

La dona ha dit a la policia que Mayorga havia mossegat el cap de la seva serp, una pitó reial o bola, espècie que pot arribar a unes dimensions d’entre 90 centímetres i 1,5 metres de longitud.

Els agents, segons recull l’informe, han vist la serp i el cap desprès al costat de la porta de l’entrada de la casa.

Mayorga afronta càrrecs per crueltat animal amb intenció de matar, detenció il·legal i resistència a l’autoritat.

L’individu està detingut al Centre Correccional Turner Guilford Knight sota una fiança de 15.000 dòlars.

Aquesta mena de pitó, d’origen africà i que té un pes mitjà proper al quilo i mig, és utilitzada com a mascota per algunes persones pel seu temperament relativament dòcil.

El nom de pitó bola que se li dona en alguns llocs és pel costum d’aquesta serp d’enrotllar-se sobre si mateixa i ficar el cap al centre, cosa que dóna idea d’una bola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia