Successos

Mor un home en una caiguda accidental al Roquer de Torredembarra

La víctima s’ha apropat massa a la vora del penya-segat i ha perdut l’equilibri

El serveis d’emergència no han pogut fer res per salvar-li la vida

Un jove ha mort aquesta nit a Torredembarra en caure pel Roquer, segons ha informat aquest dissabte l’Ajuntament d’aquest municipi del Tarragonès.

Els fets han passat cap a les nou de la nit, segons la Policia Local. Un home i una dona passejaven el seu gos pel Roquer i l’animal ha caigut. La víctima, de trenta dos anys, també es trobava a la zona i s’ha apropat a la vora per mirar el gos, però ha perdut l’equilibri i s’ha precipitat.

El jove ha caigut uns 10 metres i ha quedat atrapat. El seu germà, que anava amb ell, ha baixat per socórrer-lo mentre arribaven els serveis d’emergència, que han estat alertats per una trucada  al 112 de la parella que passejava el gos.

La víctima ha quedat conscient en un primer moment però més tard ha patit una aturada cardiorespiratòria i ha acabat morint al mateix Roquer, malgrat els esforços del personal sanitari per reanimar-lo.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues patrulles de la Policia Local, Bombers, dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), un helicòpter i una embarcació de Salvament Marítim i Mossos d’Esquadra. També hi ha acudit la comitiva judicial per aixecar el cadàver.

A l’espera del resultat de l’autòpsia i les proves toxicològiques, s’ha determinat que la mort ha estat per una caiguda accidental per negligència de la pròpia víctima. El jove era d’origen polonès i estava de pas a Torredembarra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia