Successos

Llibertat per a un altre dels implicats en el crim de la infermera

L’Audiència imposa una fiança de 7.500 euros per a Jordi Radresa, la mateixa que va posar a la seva dona, Consol Jacome

Queden dos homes a la presó

L’Audiència de Girona ha ordenat la llibertat provisional amb fiança de 7.500 euros per a Jordi Radresa, un dels implicats en l’assassinat de Carme Font Senen, la supervisora del servei de diàlisi de Clínica Girona, assaltada mortalment el 25 de setembre del 2020 al seu pis de Girona, on també tenia consulta de podòloga. La resolució, de la qual ha estat ponent la magistrada Fàtima Ramirez Souto, atén el recurs presentat per la defensa de Radresa, representat pel lletrat Sergio Noguero. L’Audiència, que imposa a Radresa l’obligació de presentar-se cada quinze dies al jutjat, considera que Radresa, que ha estat en presó preventiva des del 12 de desembre del 2020, formava part de la trama que havia organitzat un assalt per robar a casa de la víctima, però indica que no podia preveure que el pla es desviés fins al punt que els dos homes que van entrar dins de l’habitatge (Nicolau Morell i Eugenio Pérez) acabassin causant la mort de Carme Font, que es va produir per estrangulament i no pas per ús d’armes. De manera que és difícil que pugui prosperar l’acusació d’assassinat contra Jordi Radresa. Un argument que també va servir perquè el juliol passat l’Audiència ja dictés la llibertat per a Consol Jacome, la dona de Radresa, a la qual la investigació considera que, per la seva condició de subordinada i amiga de Carme Font i coneixedora de les rutines de la podòloga i del seu habitatge, va organitzar l’assalt (a través d’una cita d’un fals pacient) perquè Morell i Pérez, que no eren coneguts de la víctima, poguessin entrar a la casa sense cap recel de la podòloga.

LA DATA

25.09.20
Carme Font
va ser assaltada mortalment a la seva consulta de podòloga de la ciutat de Girona.

LA XIFRA

2
homes,
Nicolau Morell i Eugenio Pérez, que van entrar a casa de la víctima, continuen empresonats.

Violència previsible però no pas la mort

La resolució indica que Radresa, que va acompanyar Morell i Pérez amb cotxe fins a prop de la casa que havien d’assaltar, sí que pot ser coautor del delicte de detenció il·legal perquè era coneixedor que els dos socis portaven cinta americana, que només podia ser per immobilitzar la víctima i també assenyala que podia preveure que utilitzarien violència si la víctima es resistia a obrir-los les caixes fortes que volien buidar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia