Successos

Protecció Civil activa l’alerta per un camió de gasoil bolcat a l’AP-7 a l’Aldea

El servei d’emergències ha traslladat el conductor ferit a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquesta tarda l’alerta del Pla especial d’emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera perquè ha bolcat un camió que transportava 32.000 litres de gasoil. L’accident s’ha produït a l’AP-7 a l’alçada de l’Aldea, a prop de la sortida 41.

El servei d’emergències ha informat que l’avís s’ha rebut a les 14.45 hores. El camió duia milers de litres de gasoil amb una cisterna dividida en sis compartiments, i un d’ells està tenint una fuita. Els Bombers han activat 4 dotacions per aquest accident i els seus efectius estan treballant per contenir el producte i també estan fent gestions per fer arribar una altra cisterna on fer-hi el transvasament. Al lloc dels fets també hi han anat els Mossos d’Esquadra i una ambulància que ha traslladat al conductor ferit a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

A causa de l’accident, està tallada la sortida 41 de l’AP-7 a l’Aldea (N-340 Amposta, la Ràpita ) sentit Castelló, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia