Successos

successos

Detenen un home a la Jonquera com a presumpte autor d’un incendi

S’investiga si està relacionat amb una baralla on es van detenir cinc persones més

Detenen un home a la Jonquera com a presumpte autor d’un incendi i un delicte de robatori amb força. Segons informa l’ACN, la Policia Local del municipi el va veure sortir aquest dilluns a la tarda de la zona on s’havia produït un incendi en un immoble de dues plantes del carrer Nord. El van identificar i van comprovar que comptava amb un requeriment pendent d’ordre de detenció i que constava dins el Banc de Dades de Senyalaments Nacionals (BDSN) per haver comès un robatori amb força. De seguida, en van alertar els Mossos que el van detenir. Ara investiguen si l’home també està involucrat amb una baralla que hi va haver poc abans.

De fet, abans de l’incendi, hi va haver un enfrontament entre diverses persones a prop del lloc dels fets. Agents de la Policia Nacional es van trobar el conflicte entre dos grups de gent i, immediatament, va activar els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil. Arran d’aquesta conflicte es van detenir cinc nois d’entre 22 i 32 anys com a presumptes autors de delictes de lesions.

Tot seguit, a través de l’actuació de la Policia Local de la Jonquera, els Mossos van detenir aquest sisè home acusat d’haver calat foc a l’immoble del carrer Nord. Ara, s’està investigant si aquest succés està relacionat amb la baralla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia