Punt divers

Llena anima a la cooperativa de Santa Bàrbara a culminar la fusió amb quatre entitats més per poder afrontar els reptes del mercat

TERRES DE L'EBRE

El conseller del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Joaquim Llena, ha animat els responsables de la cooperativa agrícola de Santa Bàrbara a tirar endavant i culminar el procés de fusió encetat amb quatre entitats productores d'oli de les comarques del Baix Ebre i el Montsià. El conseller ha argumentat que la iniciativa, batejada amb el nom d'Acomont (Agrupació de Cooperatives d'Oli del Baix Ebre i el Montsià, ha de permetre al sector fer el salt cap a una gestió empresarial i poder ser competitius en els mercats globalitzats. Llena, que ha presidit els actes de celebració del 50 aniversari de la cooperativa de Santa Bàrbara, s'ha mostrat també convençut que els ajuts europeus de la PAC als productors no desapareixeran a partir del 2013, però ha advertit la necessitat de focalitzar aquests recursos cap al desenvolupament rural més que com a ajuts complementaris de la producció.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.