Successos

Un guàrdia civil mor atropellat per un cotxe robat en plena fugida

L’agent feia un servei de protecció a una cursa ciclista infantil quan ha estat envestit

El conductor del vehicle ha continuat la fugida però finalment ha estat detingut

Un agent de la Guàrdia Civil ha mort aquest dissabte a Astúries després de ser atropellat per un cotxe robat, el conductor del qual ha fugit.

L’incident ha passat cap a dos quarts de sis de la tarda al terme de Grado, on la víctima, un motorista de 49 anys destacat a Oviedo, realitzava un servei de protecció a la cursa ciclista Santiago Santana, segons ha confirmat el cos policial.

El vehicle robat, que protagonitzava una fugida des de la localitat de Pravia i s’ha saltat l’alto que li ha donat un guàrdia civil que regulava el trànsit pel trofeu ciclista infantil. A l’altura del km 8 de la carretera AS-236, que connecta els municipis de Grado i Las Regueras, un segon agent ha intentat aturar-lo perquè no atropellés els joves participants, però el conductor l’ha envestit a ell. El guàrdia civil ha mort a l’instant, segons fonts de la investigació citades per l’agència Efe.

L’autor de l’atropellament ha baixat del cotxe amb una destral i ha continuat la fugida a peu. Les forces de seguretat han desplegat un important dispositiu a la zona per localitzar el fugitiu, que finalment ha estat detingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia