Successos

SUCCESSOS

La Policia Municipal de Salt deté un home per l’incendi de contenidors de dimarts

Es tracta d’un home resident a Girona i es sospita que podria ser el causant també de la crema de contenidors a Girona

La Policia local de Salt ha detingut avui un home de 34 anys, resident a Girona, com a pressumpte autor de l’incendi de diversos contenidors la nit de dimarts. Les diligències s’han traslladat a la Policia Municipal de Girona perquè es treballa amb la hipòtesi que és la persona que també va actuar en una crema en el municipi veí.

El detingut seria el causant pressumpatment de la crema de dotze contenidors i un cotxe aquest dilluns a la nit entre Salt i el barri de Santa Eugènia de Girona en tan sols una hora. Els Bombers van rebre fins a disset avisos en total, el primer d’ells a dos quarts d’una de la matinada a la plaça dels Països Catalans de Salt i l’últim ha estat tres minuts abans de dos quarts de dues de la matinada al carrer de Ramon i Cajal de Salt. Al carrer de Pep Ventura també es va cremar un vehicle i al carrer Major les flames del contenidor van afectar la façana d’un edifici abandonat. Es creu que els autors dels fets serien els mateixos que els responsables de la vintena de contenidors que van cremar la nit de Sant Jordi en diversos carrers dels barris de Santa Eugènia i la Devesa de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia