Successos

Mor un barceloní de 59 anys per una caiguda als Pirineus aragonesos

La meteorologia adversa ha fet que hagin hagut de deixar el cadàver al ras durant la nit

Un home de 59 anys veí de Barcelona ha mort aquest cap de setmana després de precipitar-se uns 200 metres quan baixava del Gran Facha, als Pirineus aragonesos. Segons informa l’ACN i ha informat la Guàrdia Civil, van rebre l’avís de l’accident a les 16.25 hores de dissabte i van activar tres especialistes de muntanya, una unitat aèria i un metge del 061 fins a Sallent de Gállego, terme on va tenir lloc la caiguda, però la meteorologia adversa va fer que no puguin recuperar el cadàver fins avui diumenge. De fet, en arribar-hi en helicòpter es van trobar l’home viu però ferit de gravetat, però la poca visibilitat que impedia tornar a l’aeronau va fer que l’evacuessin a peu en llitera. El ferit va morir durant la marxa.

Davant d’aquesta situació, el dispositiu va optar per continuar el descens de la muntanya, a uns 2.500 metres d’altitud, fins que l’helicòpter s’hi va poder aproximar i traslladar-los als vehicles. Aquest diumenge al matí, especialistes de muntanya amb un metge del 061 i autorització judicial han aixecat el cadàver i l’han traslladat a Panticosa, a la província d’Osca, on un vehicle funerari l’ha dut fins a Jaca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia