Successos

REGNE UNIT

Commoció i indignació per la mort de dos adolescents a Gal·les

La policia investiga les imatges d’una càmera de seguretat que mostren un dels seus vehicles perseguint dues persones pocs minuts abans dels fets

Commoció i indignació a la localitat britànica d’Ely, prop de Cardiff, al sud de Gal·les, després que aquest dilluns a la nit Kyrees Sullivan, de 16 anys, i Harvey Evans, de 15, morissin en un incident en el qual estaria implicat un vehicle policial, segons informa la BBC. Les morts dels dos adolescents van provocar aldarulls, durant els quals es van incendiar cotxes i es van llançar rocs i focs artificials contra la policia.

El superintendent Martyn Stone ha fet una breu declaració sobre la investigació dels fets i ha confirmat que la policia ha rebut i està examinant les imatges d’una càmera de seguretat que mostren un vehicle policial seguint una bicicleta elèctrica però ha afegit que no hi havia vehicles policials al lloc dels fets quan es va produir l’accident. Stone, que no ha respost preguntes de la premsa, ha dit que ha fet una derivació obligatòria a l’Oficina Independent de Conducta Policial (IOPC per les seves sigles en anglès) “per garantir que l’assumpte rebi un escrutini independent”, una petició que han fet diversos polítics.

Diverses persones han estat detingudes arran dels aldarulls que, segons Stone, van provocar que onze agents haguessin de rebre tractament hospitalari, i tant el consistori com els líders religiosos han fet una crida a la calma mentre es porta a terme la investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia