Successos

SUCCESSOS

Detinguts dos homes que es dedicaven a robar en cotxes a l’AP-7

Els arrestats feien creure a les víctimes que tenien un problema mecànic mentre s’emportaven les seves pertinences

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 28 i 31 anys que es dedicaven a robar en cotxes a l’AP-7. Els fets es van produir el dimecres 24 de maig pels volts de la una del migdia, quan una parella de turistes van alertar els Mossos, després de patir un robatori.

Els lladres van fer creure a les víctimes que tenien un problema mecànic per tal que s’aturessin al voral. Un cop tenien el cotxe parat, un dels arrestats els va distreure fent-los creure que tenien un desperfectes a la roda. L’altre lladre va aprofitar el moment de descuit per emportar-se la bossa de mà de la parella que tenien a dins del vehicle.

Quan van adonar-se del furt, els turistes van avisar els Mossos que es van posar en marxa i van localitzar un vehicle que es corresponia amb les característiques que havien descrit les víctimes. Quan els sospitosos van veure la Policia que els demanava que s’aturessin van fugir a tota velocitat fent un canvi de sentit i dirigint-se a l’àrea de servei de l’Empordà a Garrigàs, on van abandonar el vehicle i van fugir a peu cap a un bosc proper.

Els Mossos, però, els van poder arrestar poc després i van trobar que a sobre portaven 150 euros de les víctimes. La bossa de mà la van llançar per la finestra durant la fugida. Després de passar a disposició del jutge, els dos homes van quedar en llibertat amb càrrecs.

Dos detinguts més

Es dona la circumstància que la mateixa tarda els Mossos van detenir dues persones més, una d’elles per furt i per tenir pendent dues ordres de detenció i l’altra per un delicte contra la seguretat viària. En aquest cas, van ser els agents d’una patrulla que estaven regulant el trànsit després d’un accident a Vilablareix que van veure com un conductor feia un canvi brusc de sentit.

Els policies van perseguir els sospitosos i quan els van aconseguir aturar van comprovar que el conductor de 29 anys no tenia el permís de conduir i que el copilot tenia diverses ordres de detenció per furts. Després de declarar davant del jutge de guàrdia van quedar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia