Successos

PORTUGAL

Troben una “pista rellevant” sobre Medeleine McCann al pantà d’Arade

El material trobat serà enviat i analitzat a Alemanya

Els investigadors de la desaparició de la nena britànica Madeleine McCann, fa setze anys a l’Algarve (Portugal), haurien trobat material que podria ser “rellevant” pel cas durant la cerca duta a terme aquesta setmana al pantà d’Arade, a 50 quilòmetres de Praia da Luz, la localitat de l’Algarve on la menor es trobava de vacances amb la seva família quan se li va perdre el rastre, segons el diari portuguès Correo da Manha.

Durant tres dies, la policia va buscar, amb ajuda d’alta tecnologia i gossos rastrejadors, fibres del pijama de Madeleine, a més de restes humanes. En un comunicat, citat pel mateix diari, la policia judicial explica que s’ha recollit “algun material” que podria ser rellevant en la investigació. Segons la nota, el material recollit serà enviat a Alemanya per a la seva anàlisi, atès que van ser les autoritats alemanyes que van demanar la nova cerca, que es va desenvolupar sota la coordinació de la policia portuguesa, britànica i alemanya.

El pantà d’Arade era un lloc freqüentat pel principal sospitós del cas, Christian Brueckner, actualment a la presó a Alemanya per un altre cas. Segons. Segons les investigacions, Brueckner passava llargs períodes a la zona del pantà d’Arade amb la seva autocaravana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia