Punt divers

La Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya exigeix la votació de rebuig de l'ATC al Parlament abans de les eleccions

TERRES DE L'EBRE

La Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC) ha reclamat als grups polítics al Parlament que sotmetin a votació la proposta de resolució en contra de la ubicació del magatzem temporal centralitzat (ATC, en les seves sigles en castellà) de residus nuclears a Catalunya presentada fa gairebé un any i avalada per ajuntaments i consells comarcals de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona. Segons ha recordat la CANC, els grups d'ERC i ICV van presentar el text de la proposta al registre parlamentari després que l'entitat els recordés el compromís assumit tres mesos abans. Des de llavors, però, han lamentat que encara no ha estat portada al Ple del Parlament, tot i el compromís a votar-la anunciat per ICV, ERC i CiU. La CANC ha cridat els grups parlamentaris a agilitzar els tràmits i poder votar la proposta abans de les eleccions del 9 de març, davant el temor que el nou govern estatal acceleri la instal·lació del cementiri nuclear.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.