Successos

Dos detinguts i 1.400 plantes de marihuana decomissades en una casa de Valls

Els Mossos també hi han trobat una pistola i els homes han entrat a la presó

Els Mossos han detingut dos homes per traficar amb drogues, després de desmantellar el seu negoci criminal de cànnabis, que tenien muntat en una casa de Valls. En una operació que va succeir aquest dijous, la policia hi va decomissar un total de 1.422 plantes de marihuana, una instal·lació perfectament muntada i fins i tot una pistola. Els individus, de 33 i 46 anys, han tingut destins diferents: el jutjat de guàrdia vallenc ha enviat a la presó a un d’ells i ha decretat llibertat condicional per l’altre. Un dels implicats acumula més de 15 antecedents penals.

El cos policial va trobar aquests homes eren dins de la casa i els atribueix el delicte de tràfic de drogues, el de defraudació elèctric i un altre de tinença d’armes. En l’immoble, també hi van trobar tots els aparells imprescindibles pel cultiu interior: 59 làmpades, 3 aparells d’aire condicionat, 4 filtres, 50 transformadors, ventiladors i extractors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia