Successos

Dues víctimes més denuncien el quiromassatgista de la Bisbal d’Empordà investigat per abusos sexuals

Els Mossos d’Esquadra el tornen a detenir però el jutjat el deixa en llibertat a l’espera de judici

Dues víctimes més han denunciat el quiromassatgista de la Bisbal d’Empordà investigat per abusos sexuals. Amb aquestes ja són cinc les dones que assenyalen el sospitós, un veí del municipi de 52 anys. Fonts properes al cas expliquen a l’ACN que l’home seguia el mateix patró a l’hora de fer tocaments o abusar sexualment de les víctimes. Actuava aprofitant que estava sol amb les dones -algunes d’elles menors- al local habilitat als baixos de casa seva per fer massatges. Els Mossos d’Esquadra ja van detenir el sospitós fa un any i ara l’han tornat a arrestar arran d’una d’aquestes denúncies noves (l’altra havia prescrit). Aquesta víctima relata que l’home la va agredir el juny del 2016. El massatgista està en llibertat provisional.

Les dues noves denúncies contra el quiromassatgista de la Bisbal s’han interposat, precisament, després que el cas aparegués als mitjans. La primera víctima va anar a comissaria a finals de març, poc dies després de la publicació de la notícia.

Segons va relatar als Mossos, a mitjans del 2015 va anar a fer-se un massatge a casa del sospitós. Un cop allà, l’home va tancar la porta del local amb clau. Durant el massatge, segons declara la víctima, el quiromassatgista li va fer tocaments a la zona dels genitals. Després, la va fer asseure’s a la llitera, li va demanar que es tragués els sostenidors i la va acabar abraçant per darrere.

Aquests fets, però, tot i afegir-se a la causa que s’investiga des dels jutjats, perquè podrien reforçar la tesi que l’investigat seguia un determinat patró, haurien prescrit. No així la segona de les noves denúncies. Que de fet, és la que va motivar que els mossos tornessin a detenir el sospitós; aquesta vegada, per abús sexual amb penetració.

La denúncia es va interposar a mitjans d’abril i els fets que s’hi recullen es remunten al juny del 2016. La víctima va relatar que era el segon cop que anava a fer-se un massatge amb l’investigat. En aquella ocasió, i també després de tancar la porta amb clau, l’home li va insistir perquè ella es quedés nua, cosa que no va acceptar.

Ell però, sí que va treure’s la samarreta durant el massatge. Segons relata la víctima, durant la sessió el quiromassatgista li va fer tocaments als genitals i als pits, moment en què ella va interrompre’l i se’n va anar ràpidament.

Arran d’aquesta denúncia, els mossos van tornar a detenir el quiromassatgista el 18 d’abril. Segons han explicat a l’ACN fonts properes al cas, després de passar a disposició judicial, l’investigat va tornar a quedar en llibertat provisional a l’espera de judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia