Successos

Detenen dues dones a Girona per intentar robar un rellotge valorat en 3.000 euros

Les detingudes, amb antecedents per fets similars, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el dia 1 de juny, dues dones de 30 i 35 anys, com a presumptes autores d’un delicte menys greu de furt.

Pels volts de les 5 de la tarda agents de paisà van detectar dues dones que tenien una actitud sospitosa. Concretament, estaven controlant a diverses persones que es estaven passejant i fent compres per la zona comercial de l’Eixample de Girona.

Els agents els hi van fer un seguiment fins que van tenir la seguretat que la intenció de les dones era cometre un furt. Quan van veure en un establiment, que les dones volien treure-li de canell el rellotge a una dona van dirigir-se cap a elles i les van detenir. Així, els policies van frustrar el furt del rellotge que era d’una marca coneguda valorat en 3000 €.

Les detingudes, amb antecedents per fets similars, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia