Successos

Detingut un dels sospitosos que ha disparat la Guàrdia Civil en una operació antidroga a Darnius

Els agents continuen la recerca dels altres tres que estan armats i que es creu que s’amaguen en boscos de la zona

La Guàrdia Civil ha aconseguit detenir un dels quatre sospitosos que han tirotejat els agents quan estaven a punt de fer una intervenció antidroga en una masia de Darnius, segons ha pogut saber l’ACN. El cos manté un desplegament important amb agents antidisturbis i també del Grup d’Acció Ràpida (GAR) per intentar trobar els altres tres fugitius, que es creu que s’amaguen en boscos de la zona i van armats. El dispositiu muntat per la benemèrita talla algunes carreteres secundàries properes a la zona coneguda com a Camper Park. La masia, que es troba custodiada, està a tocar de l’antic club de tennis de Darnius. Als voltants d’aquest espai hi ha zona boscosa i és per aquí per on s’han desplegat els agents.

Tot plegat ha passat pels volts de les sis del matí quan els agents antidisturbis del cos han iniciat una operació per desmantellar la plantació, amb una entrada i registre a la masia. Ha estat aleshores quan els quatre homes de nacionalitat sèrbia han començat a disparar contra els agents que estaven duent a terme l’operatiu i han fugit de la zona, cap a boscos propers.

L’incident no ha provocat ferits i s’ha iniciat un dispositiu de la Guàrdia Civil per intentar trobar els sospitosos. Els agents han tallat carreteres i han desplegat controls al voltant de Darnius, en col·laboració amb la resta de cossos de seguretat. Unes hores més tard s’ha pogut detenir el primer dels traficants i es continua la recerca dels altres tres, que van armats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia