Successos

Una esllavissada a Montserrat obliga a intervenir als Bombers i a evacuar l’hotel

Ningú ha resultat ferit, però ha calgut evacuar unes quaranta persones que estaven dinant al restaurant

La forta pluja ha afectat de ple al cor de Catalunya, amb una esllavissada important ocasionada a Montserrat, que ha obligat a intervenir els Bombers. S’ha produït al migdia, concretament a les 13.57 segons l’avís del cos de la Generalitat, quan aigua a dolls, pedres i branques han patit l’arrossegament amb despreniments a la vora de l’hotel del recinte de l’abadia. S’hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers, que no han detectat cap afectació estructural als edificis, però han evacuat l’hotel preventivament. Per tant, han hagut de sortir unes quaranta persones que en aquell moment estaven dinant al restaurant. Segons el comunicat difós per les autoritats, no hi ha hagut cap ferit. El Monestir de Montserrat informa que l’esllavissada ha tingut lloc a la paret del darrere de l’Hotel Abat Cisneros i que ha afectat principalment la zona de la cuina. A hores d’ara, els Bombers han finalitzat el servei i ja han deixat la zona.

Aquests contundents ruixats han deixat anar en mitja hora prop de 30 litres d’aigua per metre quadrat, segons el Meteocat. L’esllavissada ha tallat la carretera local BP-1103 totalment, cosa que ha provocat retencions de 0,5 quilòmetres en ambdós sentits de la marxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia