Successos

Troben 4.000 plantes de marihuana en una nau a Constantí

Els Mossos han detingut tres homes d’entre 20 i 24 anys

La plantació ocupava més de 2.000 metres quadrats en un polígon del municipi

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una plantació de prop de 4.000 plantes de marihuana a Constantí i hi han detingut tres homes, un de 20 anys i dos de 24, acusats de tràfic de drogues. La plantació es trobava en una nau de més de 2.000 metres quadrats en un polígon del municipi.

Segons fonts dels Mossos que ha recollit l’ACN, la plantació comptava amb un sofisticat sistema de gestió d’olors per evitar ser identificats. L’operació va tenir lloc dijous, però la investigació es va iniciar al febrer i, durant aquests mesos, els agents van confirmar els cuidadors de les plantes vivien a l’interior de la nau i no en sortien durant mesos per no aixecar sospites. De fet, els tres arrestats portaven tancats a la nau des del març.

Durant aquesta fase de la investigació no es va poder acreditar una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica, habitual en aquest tipus de plantacions. Els agents calculen que la inversió de la infraestructura d’aquesta plantació interior de marihuana és de més de 200.000 euros. Els tres detinguts han passat aquest dissabte al matí a disposició judicial. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia