Successos

Desmantellen 2.505 plantes de marihuana en l’operatiu de Darnius

La policia continua buscant tres dels quatre homes que els van rebre a trets quan entraven a la casa

L’operatiu de la Guàrdia Civil en una casa a Darnius ha permès desmantellar una plantació ’indoor’ amb 2.505 plantes de marihuana i 42,6 kg de cabdells en procés d’assecat així com eines per al cultiu. La policia va aconseguir detenir un dels quatre homes que van rebre a trets els efectius que es disposaven a entrar a la finca i continuen buscant els altres tres, informa l’ACN. La investigació va començar fa diversos mesos i l’entrada i registre es va fer la matinada del 8 de juny. Agents de la Guàrdia Civil van envoltar l’habitatge i quan el tenien assegurant i anaven a entrar-hi, els ocupants van efectuar diversos trets i van fugir cap al bosc.

Per tal de localitzar-los, la Guàrdia Civil va desplegar una gran quantitat d’efectius i mitjans, entre ells la unitat d’elit del Grup d’Acció Ràpida (GAR), que van aconseguir detenir un dels fugitius. El desplegament també va incloure un helicòpter i diversos controls de carretera.

Els agents mantenen la investigació oberta i no es descarten més actuacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia