Successos

Detinguda una parella que tenia armes en una plantació de marihuana a Vilafant

Un dels arrestats estava en cerca i captura i ha ingressat a presó

Els Mossos d’Esquadra han detingut una parella de 56 i 52 anys a Vilafant que tenia un dipòsit d’armes i munició en una plantació de 465 plantes de marihuana. Segons l’ACN, la investigació es va iniciar al maig quan la policia va saber que, en una finca situada a tocar de la carretera GIP 5129 a l’alçada de Vilafant s’hi cultivava marihuana. Es tracta d’una propietat de 2.000 metres quadrats amb diversos immobles, un dels quals tenia la llum punxada. El passat 8 de juny els Mossos van desplegar un operatiu i un cop a dins es va localitzar la plantació de marihuana a més d’un dipòsit d’armes de foc, entre les quals dues pistoles, dues escopetes, un subfusell, una escopeta de balins una pistola antiga i un revòlver.

Un cop detinguts els dos sospitosos, els agents van comprovar que l’home tenia una ordre de cerca i captura i ingrés a presó, motiu pel qual el jutge de guàrdia va decidir que enviar-lo a la garjola, mentre que la seva parella va quedar en llibertat amb càrrecs. A l’operatiu hi van intervenir agents de Seguretat Ciutadana dels Mossos, d’Investigació, la Unitat Canina i es va activar el Grup Especial d’Intervenció (GEI).

En total, es calcula que el valor de la droga intervinguda oscil·laria al voltant dels 74.500 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia