Successos

Presó provisional a un home acusat de matar la seva dona a l’Hospitalet

La dona va morir en precipitar-se des d’una finestra el 20 de juny, succés que hauria provocat l’empresonat, i va morir el dia 22

Presó provisional per un home que hauria assassinat la seva parella, la dona morta la setmana passada a l’Hospitalet de Llobregat en caure des d’una finestra, presumptament a mans d’aquest individu ara empresonat. El jutjat de violència sobre la dona de la ciutat va acordar dimecres la privació de llibertat comunicada i sense fiança per aquest home que hauria matat la dona, que va precipitar-se per una finestra el passat 20 de juny per causes que es desconeixen en aquell moment i que va morir dos dies després per les lesions de la caiguda.

Els indicis apunten a un nou assassinat masclista i el magistrat ha decidit suspendre la pàtria potestat del fill que tenien en comú i prohibeix a l’home comunicar-se amb ell. N’ha atorgat la guarda i custòdia a un familiar.

La causa està oberta per homicidi consumat i no hi havia antecedents judicials entre la parella. Els Mossos parlar amb testimonis i l’entorn de la dona víctima del feminicidi, amb l’objectiu clar de trobar la seva parella. Al principi, va ser impossible localitzar-lo i es va emetre una ordre de detenció. Després d’una setmana desaparegut, aquest dimecres l’home es va presentar voluntàriament en dependències judicials on va declarar per aquests fets i el jutjat en va decretar l’entrada immediata a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia