Punt divers

L'alcalde de Móra d'Ebre creu que el futur centre d'interpretació del municipi ajudarà a fomentar el turisme històrico-cultural

TERRES DE L'EBRE

L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Josep Duran, ha valorat molt positivament el fet que el Consorci Memorial de la Batalla de l'Ebre (Comebe) tingui previst crear un centre d'interpretació dedicat a 'El pas del riu' a Móra d'Ebre, i ha manifestat que aquest nou element contribuirà al foment del turisme historicocultural al municipi. El passat divendres es va reunir a Gandesa la Junta General del Comebe, on es va presentar el Pla Director, que ha recollit la incorporació de nous municipis al consorci. En aquesta reunió es va refermar l'execució de diversos projectes, entre els quals destaca la creació a Móra d'Ebre d'un un centre d'interpretació dedicat a 'El pas del riu'. A més, es van explicar altres actuacions previstes a municipis com Flix o Ascó.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.