Successos

Un conductor drogat i sense carnet fereix greument un motorista a Torroella de Fluvià

Els Mossos el van acabar detenint malgrat que l’home va fugir del lloc dels fets sense ajudar la víctima

Els Mossos d’Esquadra han detingut un conductor drogat i sense carnet que va ferir greument un motorista a la C-31, a Torroella de Fluvià. Segons informa l’ACN, els fets van passar el diumenge pels volts de les vuit del matí. L’arrestat es va saltar un Stop per incorporar-se a la C-31 i va envestir el motorista que va quedar malferit a terra. Aleshores, en lloc d’ajudar-lo, l’home va agafar el cotxe i va fugir. Quan els Mossos van arribar van buscar per la zona fins a trobar el cotxe abandonat en un descampat. Els agents van comprovar que el vehicle presentava desperfectes compatibles amb els que hi havia al lloc de l’accident.

De seguida es va buscar el propietari del cotxe i va ser ell mateix qui va confessar que tenia el carnet suspès perquè havia perdut tots els punts per cometre infraccions. A més, l’home va donar positiu en el control de drogues. Per tot plegat, els Mossos el van detenir per un delicte de lesions greus, per haver conduït sota els efectes de les drogues i per haver marxat del lloc dels fets sense haver ajudat a la víctima que es troba en estat greu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia