Punt divers

L'alcalde d'Altafulla diu que l''amenaça' d'una moció de censura 'pren més força' després de la dimissió del primer tinent d'alcalde

CAMP DE TARRAGONA

L'equip de govern d'Altafulla s'ha quedat amb només quatre dels onze regidors que formen l'Ajuntament després de la dimissió que dissabte passat va presentar el fins ara primer tinent d'alcalde, Jano Francino. L'alcalde, Francesc Farré, representant del mateix partit que Francino, Alternativa Baix Gaià (ABG), ha reconegut que amb aquesta decisió l''amenaça' d'una moció de censura 'pren més força'. Farré ha apuntat que cal trobar una ràpida solució a l''agonia' que pateix l'actual govern municipal (ABG, ERC i CiU) i no ha descartat arribar a nous acords amb algun dels cinc partits que es troben a l'oposició (PSC, AUPA, IDEAL, PP i PAU). L'alcalde, a més, ha criticat la voluntat de l'exprimer tinent d'alcalde de seguir al consistori i li ha reclamat que torni l'acta de regidor. Ha assenyalat que si els grups de l'oposició portessin a terme una moció de censura amb el vot favorable de Francino, estarien fent ús d'un 'trànsfuga'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.