Successos

Denuncien dos patrons d’embarcacions per la utilització d’arts prohibits per la pesca

L’operació va permetre intervenir tres nanses, una d’elles amb cinc daurades de grans dimensions que es van alliberar al mar

La policia marítima dels Mossos d’Esquadra en coordinació amb el grup de medi natural de la policia local de Platja d’Aro han denunciat dos homes, de 52 i 78 anys, per la utilització en l’embarcació d’arts propis de la pesca professional. Els fets van passar el 12 d’agost, un dia més tard que els agents locals detectessin que a la zona de la Cala Rovira hi havia dues embarcacions calant nanses que es van poder localitzar amarrades als molls de descàrrega de Front del Mar de Palamós.

El dispositiu es va realitzar dissabte de matinada per tal d’intentar sorprendre les embarcacions fent l’activitat. La policia local de Platja d’Aro, que vigilaven la situació des del camí de Ronda, van avisar als Mossos quan les embarcacions estaven aixecant les nanses. De seguida, els agents marítims es van adreçar en una llanxa patrullera i els van sorprendre in fraganti.

Les embarcacions es trobaven a Cala Rovira i davant del Cavall Bernat, a escassos 200 metres de la sorra. En el moment dels fets se’ls va intervenir tres nanses, una d’elles amb cinc daurades de grans dimensions que es van alliberar al mar. Posteriorment, es va localitzar una quarta nansa calada.

Per aquest motiu es va denunciar als dos patrons donat que està prohibida la utilització o tinença en l’embarcació d’arts, aparells o instruments propis de la pesca professional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia