Successos

Mor una nena de 8 anys en l’incendi d’un bungalou a Montblanc

El foc, les causes del qual s’estan investigant, ha afectat també un altre habitatge i un turisme

Una nena de vuit anys ha mort aquesta matinada com a conseqüència de l’incendi que s’ha declarat en un bungalou d’un càmping de Montblanc, a la Conca de Barberà. Segons ha pogut saber l’ACN, els Bombers han rebut l’avís poc abans de les cinc de la matinada des del càmping Montblanc Park, on han trobat un incendi completament desenvolupat en un dels bungalous, amb molta càrrega de foc. La resta d’ocupants del càmping s’estaven autoevacuant i en primera instància s’ha trobat faltar una menor. Els Bombers han fet recerca des de fora, tractant de trobar-la, i un cop extingit el foc, a les 06.16 hores, quan han pogut accedir a l’interior del bungalou, han trobat la menor sense vida.

L’incendi ha cremat completament el bungalou, ha afectat parcialment un segon bungalou i també un turisme. Els Bombers de la Generalitat han activat cinc dotacions (tres bombes rurals pesants i dos vehicles lleugers de coordinació i comandament) i hi han treballat amb un total de 15 efectius.

Per aquest servei, el SEM ha activat 3 dotacions, a més del suport psicològic per la família. Per part del cos de Mossos d’Esquadra, que han iniciat una investigació per esclarir les causes del sinistre, n’han acudit a l’incendi 6 patrulles. El GEM (Grup d’Emergències Mèdiques) del Cos de Bombers de la Generalitat també ha activat el suport psicològic pels professionals que han treballat al servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia