Successos

Erra, la presidenta del Parlament de Catalunya, visita les Preses

La presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, va visitar l’Ajuntament de les Preses el passat dissabte 26 d’agost. En aquest acte, la presidenta va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament i va obsequiar a l’alcalde amb la senyera catalana. A més, l’alcalde de les Preses, Albert Danés, va obsequiar a la presidenta amb l’escultura dels gegants de les Preses i el llibre “Les Preses i la seva gent”, escrit per l’Enric Plana.

Seguidament, Erra va lloar la tasca de l’Ajuntament de les Preses per organitzar el festival Ésdansa, el qual ja és “un referent de la dansa d’arrel tradicional de Catalunya”, segons va manifestar la presidenta. Paral·lelament, Danés va explicar que “és un orgull tenir un festival d’aquest tipus al poble. M’emociona veure els més de dos-cents voluntaris, el suport incondicional dels tècnics i el personal de l’Ajuntament que es desviuen perquè tot funcioni”.

A l’acte hi van intervenir l’alcalde de les Preses, Albert Danés; la presidenta del Parlament, Anna Erra; el president del Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny, Roger Casalprim; la directora del festival Ésdansa, Núria Feixas; la directora general de Cultura Popular, Adelaida Moya i el vicepresident quart i diputat de Cultura de la Diputació de Girona, Jordi Camps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia