Successos

Sant Feliu de Llobregat viu una nit d’aldarulls a les festes locals

Un grup de joves trenca vidres i llença objectes a la policia a la zona de concerts

La policia investiga si els esvalotadors estan relacionats amb els que van causar danys a Molins de Rei

Un grup de joves ha protagonitzat la matinada passada accions violentes en acabar els concerts programats a les festes locals de Sant Feliu de Llobregat. Els aldarulls es van registrar cap a dos quarts de cinc de la matinada quan un grup de persones es van començar a barallar entre elles en el pàrquing del camp de futbol, on hi ha via més de 3.000 persones, un cop va acabar una sessió de discjòquei. Enmig de l’ambient de tensió van començar a causar destrosses pel centre de Sant Feliu. Van trencar el vidre d’una botiga d’informàtica i els de cinc vehicles. També van llançar ampolles i altres objectes a la policia que era a la zona dels concerts. La policia catalana i la local tenien desplegat a la zona un dispositiu especial amb motiu de les festes, després dels incidents que va haver-hi el primer cap de setmana d’octubre a la ciutat propera de Molins de Rei, també durant les festes locals.

Els agents van aconseguir en un primer moment dispersar els esvalotadors de Sant Feliu, que va ser seguits per drons policials. Els aldarulls i enfrontaments amb la policia van acabar sense detinguts. Els Mossos investiguen si tenen relació amb els que també van provocar danys a establiments fa quinze dies a Molins de Rei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia