Punt divers

El concurs del Consell Nacional de la Joventut premia dos projectes de cooperació juvenil

Esplais Catalans (Esplac) i el Moviment de Centres d'Esplai Cristiana (MCEC) han rebut el premi de cooperació del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.

Els projectes premiats ex-aequo són la iniciativa de joves catalans al Marroc desenvolupada per l’Esplac i el projecte a la República Dominicana organitzat pel MCEC-Fundació Pere Tarrès, també adreçat a joves.

El projecte d’Esplais Catalans és la segona fase de l’”Aliança entre joves catalans i marroquins”. A través d’aquesta iniciativa, una trentena de joves marroquins de 18 a 30 anys conviuran a Chefchaouen del 16 al 31 d’agost per potenciar el coneixement dels Drets Humans i de les Polítiques de Joventut.

“Els drets dels infants a la República dominicana” és el projecte de MCEC-Fundació Pere Tarrès premiat. La iniciativa consisteix en un intercanvi que es porta a terme aquest agost amb l’entitat dominicana UJEDO que se centra en activitats sobre els drets universals dels infants.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.